EN
Verkiezing Jonge Verteller van het Jaar

Verkiezing Jonge Verteller van het Jaar

Zondag 5 november organiseren Internationaal Storytelling Festival Amsterdam, De Vertelacademie en Stichting Vertellen de jaarlijkse vertelwedstrijd voor de Jonge Verteller van het Jaar.

Ben je een enthousiast verteller? Ben je onder de 35 jaar? En denk jij dat jij de volgende Jonge Verteller van het Jaar bent? Meld je dan uiterlijk voor 1 november aan. Mail je aanmelding naar info@storytellingfestival.nl. Geef je naam en leeftijd door en waarom jij denkt/vindt dat jij dé nieuwe Jonge Verteller van het jaar bent.

Alvast wat meer informatie over de wedstrijd:
Deelnemers worden allemaal uitgenodigd om een verhaal van maximaal 10 minuten te vertellen. Is een verhaal langer, dan zal dat - we moeten hard zijn - bestraft worden met puntenaftrek.

We hebben geen thema. Kies het verhaal dat je zelf graag vertelt. Dat mogen allerlei soorten verhalen zijn, van persoonlijke verhalen tot eeuwenoude mythes en alles daar tussenin. Dat kan ook in alle talen, maar houd er rekening mee dat de jury waarschijnlijk alleen het Nederlands en het Engels echt machtig is.

De wedstrijd vindt plaatst op zondag 5 november om 14.00 u in De Meevaart, Balistraat 48A in Amsterdam.

Informatie

  • Aanvang: 5 november om 14:00
  • Duur: 120 min
  • Prijs: gratis
  • Taal: Nederlands

Locatie

Meer