EN
De Aarde is van iedereen

De Aarde is van iedereen extra

VERTELTHEATER 'DE AARDE IS VAN IEDEREEN
Galerie Theater De Wisseling brengt tijdens het Storytelling Festval 2017 een ode aan Stichting Grondbeheer met het kunst- en vertelproject 'De aarde is van iedereen'. Stichting Grondbeheer zorgt dat biodynamische landbouwgrond in goede handen blijft. Het behoud van gezonde landbouwgrond is van levensbelang: het is de bron van ons voedsel. De indianen dachten zeven generaties vooruit bij beslissingen. Grondbeheer garandeert bodemvruchtbaarheid voor minstens zeven generaties na ons. We laten er verteltheater op los! 

GALERIE THEATER DE WISSELING WORDT OMGETOVERD TOT EEN YURD 
Galerie Theater De Wisseling wordt door papierkunstenaar Nico Kool  met kleurrijke papieren tapijten in de sfeer gebracht van een Yurd.  Met verhalen, muziek en kunst wordt 'DE AARDE IS VAN IEDEREEN' tijdens dit Storytelling Festival in een bontgekleurde jas neergezet. Kom het beleven en reserveer snel voor het inspirerende programma met biologische lekkernijen in het sousterain van onze erfgoed-locatie in hartje Amsterdam

MIDDAGPROGRAMMA WOENSDAG 1 NOVEMBER:
Acteur KEES SCHOLTEN van het Volksoperahuis kruipt in de huid van Indianenopperhoofd Seattle en laat zijn beroemde toespraak horen. Biodynamische boer en verhalenverteller David Borghouts gaat zijn spannende ervaringsverhaal vertellen van hoe hij als koeienboer op vrijgemaakte grond van Stichting Grondbeheer is terechtgekomen. Marjan Boontjes neemt je mee naar een Afrikaans scheppingsverhaal met Ierse harp door Inge Siezenga. Ontvangst met biodynamisch sap en lekkers.

Tijd: 15.30 -17.30 uur

MIDDAG- en AVONDPROGRAMMA ZATERDAG 4 NOVEMBER
Zowel in de middag- en de avondvoorstelling zal SAHAND SAHEBDIVANI dit keer de beroemde toespraak van Indianenopperhoofd Seattle over het voetlicht brengen. Het verdere programma blijft hetzelfde als op 1 november. 

Tijden: 15.30 -17.30 uur en 20.00-22.00 uur

PRAKTISCHE INFO
Toegang: 10,- euro, kinderen vanaf 8 tot 12 jaar 5,- euro 
Na de voorstellingen is er biologische maaltijdsoep met brood verkrijgbaar.
Locatie: Galerie Verteltheater De Wisseling, Herengracht 57 sous, Amsterdam-Centrum, 5 minuutjes lopen vanaf Centraal StationReserveren: www.dewisseling.nl / marjan@dewisseling.nl / 06 30809344

Informatie

  • Aanvang: 4 november om 20:00
  • Duur: 20.00-22.00 uur
  • Prijs: € 10,- euro, kinderen vanaf 8 tot 12 jaar 5,- euro
  • Taal: Nederlands

Locatie

Verteld door

Meer